HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2009.06.02. 16:13 Eltiron72

Here comes a regular

 Gondolom, volt már veletek is olyan, hogy nem bírtatok elszakadni egy számtól, sőt annyira beleégett az agyatokba, hogy még gondolkodtatok is rajta, hogy mi a faszról is szól.

 Íme, mi a fasz jár az eszemben, amikor n+1-edszer is meghallgatom ezt a dalt:

 Teljes joggal fikázzuk szét az ún. "68-as" nemzedéket. De ott voltunk? Éltünk abban a szarban mint ők? Nekik nyilván a szélsőbal(-nak nevezett) eszmék jelentették azt a kitörési pontot, amit nekünk most a "radikális nemzeti" gondolatok.

 A kurucinfo írói biztos letépnék a fejemet, de az igazság az: nekünk igenis sok közünk van a hippikhez, más történet, más környezet, de a kotta ugyanaz: Ha zsigerből gyűlölök valamit, akkor automatikusan a szöges ellentétéhez fordulok.

Tehát: köszönet az SzDSz-nek, hogy világra segítették a Jobbikot. Nem úgy, ahogy összeesküvés-gyáros ismerőseim gondolják; hanem a hazug eszméik segítségével. 10-20 év múlva megint más lesz soron; lehet, hogy azok az agyatlan Trianon-pólósok akkor majd Mao-t fogják éltetni.

Ha az abszolút igazságot keresitek, akkor meg olvassatok Platón-t, és röhögjétek halálra magatokat.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr41159420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása