HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2009.06.06. 17:13 Eltiron72

Helyek, ahová bármikor szívesen visszamegyek /kocsmaposzt/

Top 3:

3. A leghelyesebb pultoslányok: Örs Vezér söröző

Nem meglepő módon az Örs Vezér téren található. Egy szimpla olcsó piackocsma, de a pult mögött két angyalian aranyos, közvetlen és (nincs jobb szó) jófej lány áll, Melinda és Andrea. Késő délután már szabad őket egy kis jégerre meghívni, mindkettőnek remek, szarkasztikus humora van. Ráadásul a hely, jellegéhez képest meglepően kultúrált.

2. A legjobb kávé: Victoria kávézó, Eurocenter, Óbuda

Májustól szeptemberig nyitvatartó sátras-sznob kávézó, ahol minden idők legjobb ír kávéját készíti egy magyar színvonalon elképzelhetetlenül kedves (és csinos) szőke leányzó. Tavaly nyáron voltam utoljára, (akor is csak 3-4 alkalommal), idén viszont amikor először besétáltam a csajszi emlékezett rám és csinálta is a kurvafinom főzetet. -1 pont: nem volt barnacukor, ami komoly hiányosság.

1. A legjobb hely: Széchenyi csárda, Göd

A gödi képek között látható egy nádak között álló ház, ami a csárdát+ a csónakházat rejti. A helyet (Helyet?) egy nagyon jópofa házaspár vezeti, Éva és Ottó. A jéghideg, mindig friss csapolt Dreher és Kozel(!) pofátlanul olcsó 250 ft/pohár áron elérhető. Amikor 3.(!) alkalommal voltunk ott, Éva nem tudott visszaadni huszasból, legyintett, és azt mondta: "úgyis jöttök még", amikor negyedszerre voltunk, kérés nélkül átengedte nekünk a saját stégjét és nem volt hajlandó jattot elfogadni, visszatolta a 3 kilót és azt mondta (és láthatóan komolyan is gondolta): "ugyan, ne viccelj már." Bónusz: a pulton van egy halom cd, ha ráböksz egyre és azt mondod: "ezt szeretném hallgatni", akkor azt fogod hallani, esténként pedig plazmatévén lehet nézni az aktuális sporteseményeket. Mindez kb. 15 méterre a Dunaparttól.

Még egyszer a kép, h tutira odataláljatok:

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr811167664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wa:DeR(Geczy) 2009.06.06. 18:34:36

Ola!
Itt vagyok csak h vmit végre én is bögöjek a blogodra ne hidd azt h elhanyagollakP A Széchenyi csárda valóban 11/10es volt bár minusz pontos esemény volt h Éva felengedte a stégére a 16-17 éves kis taknyokat (hehe nemrég én is még csak annyi voltam na mind1:)) , hogy mindenféle übermájer szövegek közepette az arcunkba/sörünkbe grálják a vizet... Persze ezzel együtt is bármikor visszamennék én is és reméljük minél hamarabb meg is ejtünk majd egy újabb 3napos ereszd el a hajam telekbulit:) IHB powahh;)

Wa:DeR(Geczy) 2009.06.06. 18:36:03

helyesírás / gépelés karó dehát a másnap bocsesz:P
süti beállítások módosítása