HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2009.01.28. 15:49 Eltiron72

Okosság

Már ami tőlem tellik.

A Nemzeti Oldal kuturális válsága

 Mi, (már ha egyáltalán idesorolhatom magam) fiatal jobberek/konzik/nemzetiek teljesen gyökértelenül nőttünk fel. Van egy (hangadó) kisebbség, aki keresztény nevelésben részesült, de nagy többségünk proligyökerekből (nem pejoratíve!) származik. Nekünk a zászlóinkat fényes szelek fújták; a mi értékrendünk az internacionalizmus volt; inkább hallgattunk Európa Kiadót, mint Illést.

 Mi a faszt lehetne ez ellen tenni? Nálam még mindíg több a Kispál/Anima/EK zene a polcomon, mint a Kormorán, Bikini etc. (Elszomorító, hogy milyen kevés nemzeti előadót tudok megnevezni.)

 Járjak táborokba, ahol tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb bandák gyilkolják a Magyar népzenét? Vagy gondolkodjak liberálisan, és mondjam azt, h az Anima Sound System mégiscsak nemzeti együttes, mert dolgoznak magyar népzenével?

 Vagy legyek ultrahülye, és mondjam azt, hogy a művészet és a politika különböző dolgok?

 Válasz nincs; Elkeserítő módon ebben a (***) országban igenis a bal/libek csinálnak jó zenét, övéké a filmvilág, és bizony ők írnak jó könyveket.

 Nem azért, mert náluk van az igazság, hanem mert nekik nincs bizonyítási kényszerük.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr95908437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása