HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2008.09.21. 00:10 Eltiron72

Sorozatos tévedések

Most jön egy kis mumbo-jumbo azokról a sorozatokról, amiket nézek, aztán a magyarázkodás.

Greek, 2.évad 1.rész

A tavszi szünet alatt öszzejött Frannie és Evan! Nem túl meglepő, de azt hittem, nehezebben fog Nekik menni. Tovább tart Cappie és Rebecca viharos románca, míg Casey és "sidekick"-je továbbra sem találnak normális pasit.

One Tree Hill 1. évad:

Jelentős az elmaradásom, az USA-ban már a 6. season megy. Lucas és Peyton tovább szenvednek egymás nélkül. Peyton addig tökölt, míg Luke összejött Brooke-kal, a legjobb barátnőjével.

House MD. 5. évad 1. rész:

Greg ugyanolyan seggfej, mint eddig volt, ezt azonban Wilson, egyetlen barátja nem bírta tovább nyelni és kisétált az életetéből, egyedül hagyva a jó dokit.

Eltiron Élete, 36.évad:

Szept. 18-án E. ismét olyat tett, amire nem lehet büszke. Legalább két, de inkább 3 embernek maradandó fájdalmat okozott, a legfőbb szenvedő alanytól a blogján keresztül próbál meg bocsánatot kérni. Sikerül? Kiderül a következő részből...

Magyarok, ezerakárhányszázadik évad:

A Magyarok ismét megpróbálták összeszedni széthulott családjuk dirib-darabjait, de kiderült, hogy az elmúlt évtizedekben többen alkoholisták/bűnözők/bűnöző alkoholisták lettek, úgyhogy a "családegyesítésből" rettenetes verekedés lett, amibe idegenek is beszálltak. Megpróbálják-e még egyszer, vagy ennyi kínos kudarc elég volt???

P.s.: Ugye minden kinek leesett a post címe? :S

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr54673642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása