HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2008.09.05. 14:58 Eltiron72

Ne monggyá' le, Feri!

Ha jól emlékszem, valamikor a 2000-es évek legelején kezdett el nyafogni a bal/lib elit azzal kapcsolatban, hogy ne legyen két Magyarország, temessük be az árkokat, etc. A feladat első részét, miszerint ne legyen két M.o., a Viktorka&Cie. segítségével sikeresen végrehajtották.

 3 lett.

Végigtallózgattam néhány "jobbos" hírportált és blogot (pl: MNO, Reakció, jobbklikk) két ööö... ballibet (néphazugság online, index), meg néhány markánsan nemzeti/radikálist (kuruc, vastagbőr, MűveletiTerület...) és megállapítottam: tuti, hogy más országban élünk/élnek. Jómagam ebből az egyetlen szempontból kozmopolita vagyok: elég kiterjedt az ismeretségi köröm ahhoz, hogy mindhárom oldalon legyenek barátaim/haverjaim/beszélgetőpartnereim.

Lássuk a részleteket:

1. Bal/lib nézőpontból a Fidi meg (virtuálisan létező) partnerei az Ellenség. Ők az okai minden rossznak, miattuk van szarban az ország és az (elkerülhetetlen) hatalomra kerülésük után jól meg is fogják kefélni a Népet. A Jobbik, a Gárda meg az egész Nemzeti oldal pedig nem létezik: Néhány kisebbségi komplexussal küzdő idióta/terrorista/huligán műbalhéja az egész, amit Drazsé elvtárs majd felszámol ha a zOrbán nem tesz keresztbe, mer' valójában Ő bátorítja "ezeket".

2. "Jobbos" (értsd: Fideszes) szempontból a baloldal a tehetségtelen, sunyi, tolvaj gazemberek által megvezetett népek gyűjteménye, ahol azonban rejtőzködnek potenciális Fidisek. Tehát néhány fütyi kivételével a bagázs lenyúlható (ebben nem tévednek nagyot) Viktor nagyobb dicsőségére, ámen. A radikálisokra úgy tekintenek, mint potenciális tartalékra, vagy mint szigorú ám szerető atya hülye gyermekére: Jó hogy vannak, mert hasznosak és néha aranyosak, de vásottságukat néha meg kell büntetni egy-két taslival. A végén úgyis rájuk szavaznak, mert el lehet őket bizonytalanítani és a kisebbik rosszat fogják választani, hogy elzavarják a komcsikat.

3.A "Mi" (Nemzeti Radikális, vagy nevezd ahogy akarod) nézőpontunkból a másik kettő egykutya. El velük a picsába, amilyen gyorsan csak lehet. Egyes "lájtosabb" gondolkodóink úgy vannak vele, hogy a Fidesz még gyógyítható (személyes megjegyzés: ki van zárva), de általános vélekedés szerint az egész polgári oldal vs. baloldal szembenállás mögött bújik egy megegyezés, miszerint Ők (AZOK- helyi paranoia) úgyis hatalomban tartják magukat/egymást. Persze, mivel "Mi" Magyarok vagyunk, egyértelmű, hogy saját soraink között keressük a fő-fő ellenségképet. Meghirdetek egy demonstrációt, te meg nem csatlakozol? Beépített komcsi ügynök vagy. Elítéled valamelyik akciónkat? Fizetett ÁVH-bérenc vagy. etc.

Szóval remélem ez a nyomorult féreg átveri a költségvetést a balramenten. (Sorry: Parlamenten.) Kell még nekünk egy kicsi a Fecakból, hogy még jobban felszívjuk magunkat. Kell még nekünk ebből az Országgyűlésből, hogy lássuk Viki mennyire egy impotens, lehetetlen fasz. Bizony, még nézzük két évig Ibolyka pofikáját is, csak hogy rájöjjünk, a magyar közélet egyik legszánalmasabb ribanca, és a legszebb kalapocskája sem menti meg jelentéktelen pártocskáját a nemlét végső süllyesztőjétől. És persze csodálkozhassunk az "ellenzéki" SZDSZ evickélésén, mielőtt őket is elzavarjuk végleg a vérbe.

Jövőre főpróba: a Jobbik általános sopánkodások és sápítozások közepette benyom 1-2 képviselőt az EP-be, és onnantól kezdve indulhat az orálháború. De senkinek eszébe ne jusson párhuzamot vonni a miép pünkösdi királyságával: Csurka István köztörvényes bűnöző/spicli/ügynökkel szemben a Jobbiknak valódi támogatottsága van.

Ne monggyá' le feri, mer' a végén még megúsznád!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr54649819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2008.09.10. 11:32:55

Jöhetne egy előrehozott választás...

A Jobbik szerintem elérte a maximum támogatottságát, amit parlamenten kívülről, ellenszélben lehet. A cigányterror is egyértelmű mindenkinek a ballib médián kívül.

Az Mszp ennél lejjebb nem igen mehet. Csak a vérbeli aljanép és sok agysorvadt nyugdíjas maradt nekik. Ennél csak jobban fognak állni egy osztogatással.

A Fidesz a nem mondok semmit politikával stagnál. Ha megnyilatkozik fontos kérdésekben, akkor elveszít szavazókat és nyer másokat. Maxon vannak.

Az Mdfről nem is lehet hallani. Valószínüleg kicsesznek Almássyval és a szavazótáboruk marad a jelenlegi balhoz közeli, de se Feri se Viktor tábor.

Az Szdsz. Disznók, a végén még túlélik. Ellenük kéne kampányolni. Ők a piócák. Ha tartósan játszák az ellenzéket, akkor szereznek még 2-3%-ot az elmebetegek közül. most kell választani, hogy legyen esély megszüntetni őket.
süti beállítások módosítása