HTML

Haragszom

Néha TÉNYLEG szívás az élet...

Friss topikok

2009.04.16. 10:55 Eltiron72

Family story

 Nomen est omen : Noéh O. (A teljes nevét persze nem írom le) bankár. Az ilyeneket eufemisztikusan "pénzügyi tanácsadó"-nak hívják; szóval irreális kamatokkal pitiáner pénzösszegeket sóz rá "kisemberek"-re. Ezt a totális PC uralom előtt "uzsorás zsidó"-nak hívták, de persze én a világ minden kincséért nem mondanám. Évek kemény munkájával (khm) felépített magának egy úszómedencés-garázsos-kacsalábas villát az óbudai Mátyás-hegyen.

2009-ben peniglen eljött a pénzügyi válság, és a bankszektor szarba került. Ez természetesen a pitiáner kölcsönökkel foglalkozó üzleteknek kimondottan jót tett, de egy rendes izráelita azért minden lehetőséget észrevesz: N.O. elment pszichológushoz, és közölte, hogy őt a válság stresszeli és annyira fél attól, hogy ennek kapcsán elveszíti a munkahelyét, hogy NEM TUD DOLGOZNI. Ígyhát FELVETETTE MAGÁT BETEGÁLLOMÁNYBA, PSZICHOLÓGUSI SZAKVÉLEMÉNY ALAPJÁN.

Természetesen TB alapon.

Pussz.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://haragszom.blog.hu/api/trackback/id/tr261068239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agybaj 2009.04.17. 22:24:16

szánalmas, ahogyan kifogást keresel a gyűlöletedre.
süti beállítások módosítása